asma
elma
goji bery
erik
kiraz
seftali
domates

Hünnap Meyve Fidanı

Hünnap Meyve Fidanı

Hünnap Meyve Fidanı

p198qecka75dq27u1o2cmle1n3n4-vert

Meyveler günlük olarak normal oranda alınırsa, fiziksel olarak ten rengi ve tonu geliştirir.
Meyvesi; aspirin gibi, ateşi düşürüp ağrı ve stresi azaltmada ve güçlü bir zihinsel yorgunluk, fiziksel güçsüzlük veya ağrı kaynaklı uykusuzluk durumlarında önerilir.
Hünnap meyvesi niasin (B3 vitamini) zenginliği sayesinde kan dolaşımını geliştirir.

Dalında Hünnaplar@62131_1300014719091_1792138517_583824_845874_n-vert

Meyveleri iri tanelidir.(ceviz büyüklüğünde)
Meyveleri gelişirken yeşil olgunlaşınca koyu kahve rengindedir.
Sonbahar meyvesidir.Kışın yaprağını döker.
Meyvesi taze koparıldığında hafif serttir.
Donlara dayanıklı olup sıcak ve soğuk iklimlerde rahatlıkla yetiştirilir.
Tozlayıcı gerektirmeyen kendine verimli bir çeşittir.

2-3-vert

Hünnap bitkisinin faydaları nelerdir?

Vücuda rahatlık verir
Göğsü yumuşatır, öksürüğü keser, balgam söktürür,
Kanı temizler,
Yüksek tansiyona iyi gelir,
Nezle ve soğuk algınlığında faydalıdır,
Kandaki kolesterolü düşürür,
Kalp damar hastalıklarına iyi gelir,
İdrar söktürür,
Kabızlığa iyi gelir,
Şeker hastalığında kan şekerini düzenler.

IMG_20141018_174444-vert

Hünnap Nasıl Kullanılır?

Hünnap güneşte kurutulduktan sonra yemiş olarak kullanılabilir,
Kaynatılıp içilerek veya reçel yapılarak kullanılabilir,
21 gün boyunca her sabah aç karnına 2 tane yenilebilir,
Hünnap yaprakları kaynatılarak çay olarak da içilebilir.

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

Fidan Satış Fide Satış Tohum Satış Gübre Satış

Konularında Uzman Müşteri Temsilcilerimiz İle

Görüşebilirsiniz...

Aksel Bahçe

You must be logged in to post a comment