asma
elma
goji bery
erik
kiraz
seftali
domates

Biber

Biber

Biber

biber-vert

– BİBER YETİŞTİRİCİLİĞİ
ISLAHINDA PARAMETRELER
– BİTKİSEL KARAKTERLER
– GÖVDE
– KÖK
– YAPRAK
– ÇİÇEK
– MEYVE
– TOHUM
– BİBERİN TOPRAK İSTEKLERİ
– TOPRAKSIZ TARIM
– BİBERİN SU İSTEĞİ
– BİBERİN İKLİM İSTEĞİ
– SICAKLIK
– IŞIK
– HAVA ORANSAL NEMİ
– MÜNAVEBE (ROTASYON)
– ÜRETİM TAKVİMİ
– FİDE YETİŞTİRİCİLİĞİ
– DİKİM ÖNCESİ SERA HAZIRLIĞI
– TABAN TAŞI
– TOPRAK DEZENFEKSİYONU
– SOLARİZASYON NEDİR?
– TOPRAK FUMİGANTLARI İLE İLAÇLAMA
– METHYL BROMİDE UYGULAMAS
– METAM SODIUM, DAZOMET VE
DİĞER FUMİGANTLARIN KULLANIMI
– SERA TEMİZLİĞİ
– ÇİFTLİK GÜBRESİ
– YEŞİL GÜBRE
– DİKİM VE ÇAPALAMA
– BAKIM İŞLERİ
– SULAMA
– GÜBRELEME
– TOPRAKSIZ TARIMDA GÜBRELEME
– SERADA GÜBRELEME
– Organik Gübreler
– Gübrelemede Taban Gübresi ve
Fertigasyon Payları
– Fertigasyon (Damla Gübreleme)
– Fertigasyon’da Gübre
Formülasyonu ve Miktarı
– AZOT
– FOSFOR
– POTASYUM
– KALSİYUM
– MAGNEZYUM
– DEMİR
– BOR
– BAKIR
– MANGAN
– BUDAMA VE İPE ALMA
– BİBERDE MEYVE TUTUMU
– SERALARDA PASİF ISITMA SİSTEMLERİ
– ALÇAK PLASTİK TÜNELLER
– ISI PERDELERİ
– SU ŞİLTELERİ (SU YASTIKLARI)
– MALÇ
– YAĞMURLAMA
– SERA İKLİMİNİN AYARLANMASI
– BİBER HASTALIK VE ZARARLILARI
1- BAKTERİYEL LEKE HASTALIĞI
2- BAKTERİYEL BENEK HASTALIĞI
3- BAKTERİYEL GÖVDE ÖZ NEKROZU
4- BAKTERİYEL KANSER VE
SOLGUNLUK HASTALIĞI
5- BAKTERİYEL YUMUŞAK ÇÜRÜKLÜK 6- YONCA MOZAYİK VİRÜSÜ (AMV)
7- CHILLI DAMAR BENEKLİLİK VİRÜSÜ
8- CHILLI YAPRAK KIVIRCIKLIĞI VİRÜSÜ
9- HIYAR MOZAYİK VİRÜSÜ (CMV)
10- BİBER BENEKLİLİK VİRÜSÜ
11- PEPPER SEVERE MOZAIC
12- PEPPER VEINAL MOTTLE
13- PATATES Y VİRÜSÜ (PVY)
14- PATATES X VİRÜSÜ (PXV)
15- PATATES VİRÜS-1
16- TÜTÜN ETCH VİRÜSÜ (TEV)
17- TÜTÜN MOZAYİK VİRÜSÜ
(TMV)+DOMATES MOZAYİK VİRÜSÜ
18- BEET CURLY TOP
19- BELL PEPPER MOTTLE
20- PEPPER MİLD MOTTLE
21- TOMATO SPOTTED WİLT (TSWV)
22- KAPLAN HASTALIĞI
23- SERRANO ALTIN MOZAYİK
24- TEXAS PEPPER GEMİNİ VİRÜS
25- STOLBUR
26- BİBER MİLDİYÖSÜ
27- ALTERNARİA ÇÜRÜKLÜĞÜ
28- ANTRAKNOZ
29- GÖVDE YANIKLIĞI
30- YAPRAK LEKE HASTALIĞI
31- FUSARİUM SOLGUNLUĞU
32- VERTİCİLLİUM SOLGUNLUĞU
33- KÜLLEME
34- KURŞUNİ KÜF
35- SARI LEKE
36- CHOANEPHORA YANIKLIĞI
37- STEMPHYLİUM YAPRAK LEKESİ
38- ASOCHYTA BENEK HASTALIĞI
39- ÇÖKERTEN
40- BEYAZ ÇÜRÜKLÜK
41- OLGUN ÇÜRÜKLÜK
42- MEYVE ÇÜRÜKLÜĞÜ
43- KÖKLERDE ÖLÜM
44- YAPRAK BİTLERİ
45- YAPRAK GALERİ SİNEĞİ
46- KIRMIZI ÖRÜMCEK
47- BEYAZ SİNEK
48- YAPRAK PİRELERİ
49- SARI ÇAY AKARI
50- TOPRAK PİRELERİ
51- THRİPS
52- PİS KOKULU YEŞİL BÖCEK
53- BOYNUZLU KURT
54- BOZKURT
55- PAMUK ÇİZGİLİ YAPRAK KURDU
56- DANABURNU
57- TEL KURDU
58- BİBER KURDU
59- MEYVE SİNEĞİ LARVASI
60- BİBER GAL SİNEĞİ
61- YEŞİLKURT
62- AVRUPA MISIR KURTLARI
63- KAPSİD
64- TÜRK GÜVESİ
65- KÖK-UR NEMATODU
66- MUTASYON
67- ESFENVELERATE ZARARI
68- CARBOFURAN ZARARI
69- ACEPHATE ZARARI
70- PARAQUAT ZARARI
71- PHENOXYL BİLEŞİKLERİ ZARARI
72- BRONZLAŞMA
73- AZOT (N) NOKSANLIĞI
74- FOSFOR (P) NOKSANLIĞI
75- POTASYUM (K) NOKSANLIĞI
76- MAĞNEZYUM (Mg) NOKSANLIĞI
77- KALSİYUM (Ca) NOKSANLIĞI
78- MANGAN (Mn) NOKSANLIĞI
79- DEMİR (Fe) NOKSANLIĞI
80- ÇİNKO (Zn) NOKSANLIĞI
81- BOR (B) NOKSANLIĞI
82- BAKIR (Cu) NOKSANLIĞI
83- TUZ ZARARI
84- ÇİÇEK BURNU ÇÜRÜKLÜĞÜ
85- GÜNEŞ YANIĞI
86- TAKOZ MEYVE
87- ÜŞÜME ZARARI
88- ETİLEN ZARARI
HASAT
TASNİF VE AMBALAJLAMA
DEPOLAMA
ÜŞÜME ZARARI
BİBERLERİN TAŞINMASI
İŞ GÜCÜ
VERİM
BİBER TOHUMLUĞU ÜRETİMİ
KAYNAKLAR

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

Fidan Satış Fide Satış Tohum Satış Gübre Satış

Konularında Uzman Müşteri Temsilcilerimiz İle

Görüşebilirsiniz...

Aksel Bahçe

You must be logged in to post a comment