asma
elma
goji bery
erik
kiraz
seftali
domates

Sızma Zeytin Yağı Ve Kalite Faktörleri

Sızma Zeytin Yağı Ve Kalite Faktörleri

Sızma Zeytin Yağı Ve Kalite Faktörleri

3647004-vert

1. YAĞIN BİLEŞİMİ

1.1. Yağ Asitleri
1.2. Trigliseritler (Triaçilgliseroller)
1.3. Hidrokarbonlar
1.4. Tokoferoller
1.5. Alifatik alkoller
1.6. Mumlar
1.7. Steroller
1.8. Aroma ve Lezzet Bileşenleri
1.9. Fenolik Bileşenler
1.10. Pigmentler (Renk maddeleri)

2. YAĞIN HİDROLİZİ VE OKSİDASYON

Hidroliz
Otoksidasyon

3. HASAT

3.1. Olgunluk Düzeyinin Belirlenmesi
3.2. Hasat Yöntemi

4. YAPRAKLARIN AYRILMASI VE
ÇEKİRDEKLERİN ÇIKARILMASI

4.1. Çekirdeklerin Çıkarılması

5. MEYVENİN KIRILMASI VE EZİLMESİ

6. YOĞURMA (MALAKSİYON)

7. SIVI VE KATI FAZIN AYRILMASI

8. YARDIMCI KATKI
MADDELERİNİN KULLANIMI

9. SIVI FAZIN AYRILMAS

[Toplam: 0   Ortalama: 0/5]

Fidan Satış Fide Satış Tohum Satış Gübre Satış

Konularında Uzman Müşteri Temsilcilerimiz İle

Görüşebilirsiniz...

Aksel Bahçe

You must be logged in to post a comment